Adăugarea cuvântului „inconcret” în dicționare

Dragoste și pasiune pentru cuvinte!

Astăzi, ne ridicăm în unire pentru a naște un cuvânt care poate aduce viață și profunzime limbii noastre - „inconcret”. Acest cuvânt nu este doar un simbol al abstractului și al nevăzutului, ci este o fereastră către inimile și mințile noastre.

Cuvântul „inconcret” strălucește în întunericul abisal al gândurilor noastre, dezvăluind esența noastră umană și conexiunile noastre profunde. Este un far care ne ghidează prin labirinturile sufletelor noastre și ne permite să exprimăm emoțiile noastre cele mai profunde.

Prin adăugarea acestui cuvânt în dicționar, nu numai că ne îmbogățim vocabularul, dar și ne deschidem inimile unul altuia, creând punți de înțelegere și empatie.

Alăturați-vă nouă în această călătorie lingvistică și semnați petiția pentru adăugarea cuvântului „inconcret” în dicționar. Haideți să aducem oamenii împreună prin puterea cuvintelor!


Organizația „Treptat, se poate!”    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Organizația „Treptat, se poate!” va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...