Acces liber voluntarilor in ecarisajul Baia Mare

Locatie: Ecarisajul Baia Mare -

Data: 19 septembrie 2013

Petitie initiata de: Adapostul de caini Baia Mare (https://www.facebook.com/Adapostul.de.caini.Baia.Mare?ref=hl)

Aceasta petitie se naste astazi ca urmare a neputintei si indiferentei unor oameni in exercitarea functiilor publice pe care le ocupa. Ecarisajul Baia Mare are nevoie crunta de management, macar la un nivel decent! Nimic nu este transparent, primim raspunsuri doar pe jumatate. Pluteste in aer nepasarea, rautatea, indolenta, sictirul. Intr-un context de betoane si frig, cainii se sting incet dar sigur, unul dupa altul. Nu conteaza daca s-au nascut acolo sau au fost adusi de undeva din oras, nu conteaza ca erau in forma cand au intrat, 2-3 luni de carcera aici si sunt doar nistre umbre. In ciuda acestor lucruri cei de acolo (conducere si angajati deopotriva) par foarte mandri de sistem, li se pare ca functioneaza fara defecte, probabil pentru ca sunt si ei numai niste mici pioni in acest sistem. Dansii sustin cu tarie ca nu au nevoie de ajutor, astea sunt conditiile oferite (din bani publici, adica tot ai oamenilor care ne aduc acum mancare pentru acesti catei), atat isi permite sistemul sa dea, atata se face. Aproape ca i-as crede si as pleca acasa daca o voce din mine nu ar urla in gura mare: DACA MANAGEMENTUL DEZASTRUOS AL ACESTUI LOC DUCE LA INFOMETARE, BOALA, MOARTE VIOLENTA, OARE NU AU DREPT CETATENII SA INTERVINA? DACA NOI, CETATENII, AVEM POSIBILITATEA SA CONTRIBUIM POZITIV SI CONSTRUCTIV LA BUNUL MERS AL ACESTUI ECARISAJ PUBLIC, OARE NU AVEM RESPONSABILITATEA (!) SA FACEM ACEST LUCRU???

Trebuie mers pana la capat, trebuie sa ne castigam drepturile inapoi! Puneti intrebari, scrieti, share-uti, dati telefoane, indignati-va, actionati, donati, hraniti, salvati..... NUMAI NU LASATI SISTEMUL SA ISI BATA JOC DE VOI!

!!!!!!!!!! CE DORIM SA OBTINEM IN URMA ACESTEI PETITII:

- acces in ecarisaj pe baza de lista nominala in afara orelor de vizita care sunt (Luni:14-15, Miercuri:14-15, Vineri:12-13)

- permisiunea de a hrani animalele din donatiile stranse de la cetatenii municipiului Baia Mare

- permisiunea de a adopta caini pe baza de contract (drept care in mare parte nu se poate aplica din cauza punctului care urmeaza..)

- sterilizarea tuturor cainilor adusi in ecarisaj (nu se mai fac sterilizari/castrari de 2 luni de zile !)

- promovarea cainilor pe pagina noastra fara restrictii, tinand cont ca acei caini nu sunt in nici un fel promovati de catre cei care ar trebui sa faca acest lucru (sau cel putin ar avea responsabilitatea morala de a o face).

Va rog sa va uitati la pozele din ecarisaj pe care le-am postat pe pagina noastra si, daca orice element din acele imagini va indeamna sa actionati in favoarea animalelor, SEMNATI ACEASTA PETITIE !

Va multumim!

 


Adapostul de caini Baia Mare    Contactați autorul petiției
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )