Suntem împotriva OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal

Contactați autorul petiției

Petiţie actualizată, mesaje către oficiali şi VIP

2017-02-04 17:49:07

Am primit în cursul zilei de azi numeroase solicitări, observaţii şi propuneri, în principal bazate pe analiza de pe factual.ro, privitoare la OUG 13/2017 (https://blog.factual.ro/myth-busting-si-faq-dezbaterea-publica-despre-ordonante/).

În urma acestor solicitări, am modificat petiţia, astfel încât să cuprindă sprijinul nostru pentru orice măsuri legale de natură a anula această ordonanţă, pentru a se reveni la situaţia de fapt şi de drept de dinainte de adoptarea ei.

De asemenea, tot astăzi am trimis e-mailuri cuprinzând petiţia către:

-  prim-ministru, ministrul Justiţiei – cărora le-am solicitat să ia măsurile legale pentru anularea ordonanţei astfel încât să nu producă efecte;

- procurorul general, preşedintele României – cu mulţumiri pentru eforturi şi demersuri.

De asemenea, în cursul zilei de ieri am trimis petiţia pe Facebook în numeroase grupuri / pagini / mesaje (inclusiv la diverse personalităţi cunoscute a sprijini protestele), ceea ce, evident, vă rog şi pe dumneavoastră să faceţi, întrucât avem nevoie de distribuire (şi semnare) masivă (s-a iniţiat între timp o contra-petiţie, de susţinere a guvernului Grindeanu).

Haideţi să ajungem la #unmilion de semnături!

ATENŢIE însă: aveţi grijă să nu distribuiţi pe Facebook în prea multe locuri consecutiv, într-un timp scurt, întrucât riscaţi să vi se marcheze postările ca spam şi să fiţi blocaţi!

Vă mulţumesc tuturor pentru semnături, pentru implicare, pentru observaţii şi pentru cele peste 76.000 de distribuiri pe Facebook!

Together we stand, divided we fall

Cu drag,

Cris A.

P.S.: Fac tot posibilul să răspund tuturor mesajelor, dar vin multe, în timp scurt, unul după altul şi nu le pot face faţă. Aşa că vă rog să aveţi răbdare cu mine şi să mă înţelegeţi dacă nu vă dau nici un semn. O să mă străduiesc ca într-un final să vă răspund tuturor. Mulţumesc!

Cristina Elena Andrei

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.