Vrem imbunatatirea infrastructurii a retelei de energie electrica pe Valea Raului Doamnei

Venim in atentia dumneavoastra cu aceasta petitie ce urmeaza sa ajunga atat la institutiile statului in cauza cat si la intreprinderile de furnizare/distribuire a electricitatii.

Comunele de pe Valea Doamnei, Corbi, Nucsoara, Musatesti, Domnesti, Pietrosani, Cosesti, Darmanesti, cer organelor abilitate imbunatatirea infrastructurii retelei de energie electrica. In prezent, aceasta reprezinta o problema pentru comunele enumerate mai sus, din prisma faptului ca exista intreruperi/pene ce se intampla des, lasand cetatenii acestor comune fara energie electrica. Nimeni nu isi asuma raspunderea pentru eventualele pierderi ( de bunuri materiale ) sau pentru disconfortul creat.

Ultima pana de curent ce a avut loc, este in data de 27 ianurie-28 ianuarie 2023 si a tinut aproape 16h, disconfortul creat a fost unul foarte mare. Vorbim de centrale termice in primul rand, pentru ca fiind in mijlocul iernii multi dintre noi au trebuit sa petreaca noapte in frig. Desi dupa mai bine de 16h a revenit curentul, nu a avut o continuitate intrerupandu-se din nou pe perioade scurte de timp dar des. 

Cerem autoritatilor in cauza sa ia in considerare cererea noastra si anume de a sprijini si impulsiona organele abilitate/intreprinderile sa vina cu imbunatatiri la sistemul de energie electrica ce deservesc comunele mentionate.

In incheiere cerem companiei CEZ Distributie Oltenia, ce are monopol asupra distribuirii de energie electrica pe aceasta zona, sa ia masurile necesare atat pentru prevenirea penelor de curent cat si asupra imbunatatirii serviciilor din cadrul departamentului de deranjemente, ce lasa mult de dorit.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Sorina Popa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...