Spuneți NU majorării prețului la apă potabilă și apă uzată în Târgu Mureș!

În această perioadă grea pentru toată lumea, se pare că primarului Municipiului Târgu Mureș Soós Zoltán, nu îi pasă de omul de rând, continuând scumpirile. De data aceasta vorbim despre prețul apei potabile și al apei canal care a crescut la Târgu Mureș cu 35%. Vorbim de o creșterea mascată a prețurilor la aceste servicii publice de asigurare a apei potabile și canalizare dar și vătămarea intereselor târgumureșenilor.

Imediat va ajunge ca apa să fie mai scumpă decât benzina! Nu este normal așa ceva!

Pe această cale, solicităm anularea majorării prețurilor apei potabile și apei uzate, atât la nivelul Municipiului Târgu Mureș cât și a județului Mureș, prin anularea hotărârilor de Consiliu Local nr. 241/2022, nr. 242/2022 și nr. 444/2022 datorită nerespectării prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparență decizională în administrația publică (hotărâri introduse în regim de urgență de primarul Municipiului Târgu Mureș).

Unde vreți să duceți acest oraș pe banii cetățenilor care așteptă servicii de calitate, nicidecum batjocură?

Vă invit, stimați cetățeni, să susțineți acest demers prin semnarea acestei petiții!

Sergiu Claudiu Maior    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Sergiu Claudiu Maior să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.