Dorim o cursă aeriană directa între Iasi și Oslo

Aceasta este o petiție a celor ce doresc o cursă directa aeriană între Iasi și Oslo. Dorim să convingem astfel companiile aeriene de faptul că o astfel de cursă ar avea potential astfel incat sa jutifice economic o ruta spre Oslo.

Foarte multi romani din zona Moldovei si Republica Moldova lucrează in Norvegia. O astfel de cursa ar ușura simțitor viața romanilor(moldovenilor) din Norvegia. Astfel am merge mai des acasa si am fi primit oaspeti dragi de acasa aici in Norvegia. Este destul de anevoios sa mergi acasa prin cursa aeriana Oslo-București si de acolo taxiul sau alt transport terestru spre zona Moldovei / Rep. Moldova.

Am contactat aeroportul din Iași si am primit următorul răspuns: “Buna ziua. Acesta cursa nu este operabila in prezent. Poate in viitor...Daca va exista cerere mare si daca va interesa companiile. Puteti face o petitie online.”

Se le aratam ca sintem multi doritori!

Va îndemn sa semnati aceasta petiție. Vă mulțumim.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Diana Cazacu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->