Vreți să curățăm elementele care poluează zona Casei de Cultură a Sindicatelor din Slobozia?

petitie_12.jpgpetitie_23.jpg

20200517_1206033.jpg

Locuiești în zona Casei de Cultură a Sindicatelor din Slobozia?

Dacă DA, te rog să semnezi această petiție pentru îndepărtarea celor care poluează zona cu: gunoaie, consum de băuturi alcoolice, fumat la bordură, aruncarea cojilor de semințe, a chiștoacelor, ambalajelor, pe domeniul public și privat, lătrat de câini de multe ori deranjant, muzică, limbaj indecent, zornăit de zaruri, parcarea mașinilor fără respectarea marcajelor, împiedicand altfel traficul rutier, care blochează accesul, etc!

O altă abatere gravă este încălcarea zonei de protecție și siguranță a postului de transformare din spatele casei de cultură a sindicatelor, marcat corespunzător cu semne de avertizare!

Vă mulțumesc!

Prin semnare, autorizez pe Liviu Șelaru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.