Vrem un program normal

Elevii claselor a XI-a ai Colegiului Economic "Virgil Madgearu" Ploiesti isi doresc revenirea vechiului program al orelor de curs (schimbul I, dimineata). Fiind cu un an mai aproape de bacalureat si avand programul incarcat de pregatiri, simularile de bacalaureat, Targul Firmelor de Exercitiu organizat de colegiu, ne declaram nemultumiti de noul orar pus in discutie de catre conducerea institutiei dat fiind faptul ca acesta a suferit de asemenea si o decalare de o ora, ora minima de terminare a orelor fiind 18.10 conform celor prezentate de cadrele didactice. Nu intelegem cauza luarii acestor masuri si consideram ca in loc sa se faca o imbunatatire a calitatii invatamantului, s-a intamplat contrariul. Aceasta petitie va strange semnaturi cu scopul de a face directorul liceului cat si cadrele aferente sa reconsidere potentiala decizie luata pentru viitorul an scolar.

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook