Vrem Skatepark in Targoviste !

Definitie "skatepark": skatepark este un loc special amenajat pentru folosirea skateboard-urilor, bmx-urilor, a rolelor, trotinetelor si asa mai departe. Aceste sporturi sunt tot mai populare printre tinerii din ziua de azi, ocupandu-le timpul cu un sport ci nu cu alte activitati ilegale. Din ce in ce mai multe orase au cate un skatepark profesional, de foarte buna calitate. 

 

9d0561e3c16126a3350f36ec109229ef.jpg

Avantajele unui skatepark: Un skatepark va fi foarte bun pentru comunitate deoarece acesti sportivi nu vor mai folosi strazile, locurile publice si bunurile primariei ca elemente pe care sa isi desfasoare activitatea! Tot mai multi tineri practica aceste sporturi, iar un singur loc, si anume platoul (unde se intampla des accidente din cauza copiilor) nu este indeajuns.

Un alt avantaj ar fii ca avand skatepark, se vor organiza concursuri unde vor venii skateri din alte orase, cantareti, sportivi si cel mai important TURISTI; aceasta fiind automat o sursa de venit pentru Primarie.

"Macar de am fii avut "spoturi" in Targoviste (borduri, scari, etc) unde ne putem da si unde putem exersa linistiti insa orasul nu ne permite asta. Spotul "Primaria"este interzis deoarece stricam marmura si facem galagie..Spotul "Casata", Centru Vechi, unde sunt cele mai multe elemente din oras (o rampa, multe seturi de scari, borduri) este interzis datorita faptului ca facem galagie. Spotul "Cinema Independenta" prezinta un set de 4 trepte, iar diin cauza pietrelor, marmurei sparte, gunoaielor, riscul la accidente este foarte mare. Iar Lista continua!"

 

In Targoviste, dupa cum am mai zis, sunt foarte multi tineri care practica aceste sporturi. Avem si un "crew" local, un canal de youtube unde postam videouri pentru sustinerea sportului si bineinteles o pagina de facebook unde ne promovam. Realizarile noastre de pana acum au fost: participarea lui Sorin Olteanu intr-un concurs de role (pana in semifinala), o aparitie la www.gazetadambovitei.ro si doua invitatii la MDI TV ("Alarma Cafe" si "Rezistenta Underground" ep.6). Ne-am facut destul de remarcati si solicitati in acest oras, astfel aceasta cultura devenind din ce in ce mai populara in Targoviste!


Noi suntem The Grind Vice!

 

 

 

 Un skatepark nu necesita multa investitie! Nici bataie de cap in privinta pozitionarii sau costurilor. Cea mai simpla varianta ar fi acel teren de la Chindia care este nefolosit si plin de gunoaie. Am fi multumiti daca ati putea turna un ciment bun, iar elementele sa le construim noi (am incercat sa facem asta dar ne-am ales cu doua bari furate si un box distrus, si nu de noi). Este foarte simplu iar asa vom fi cu toti multumiti!

 

Prin aceasta petitie, roaga Primaria Municipiului Targoviste sa construiasca un skatepark.

 


Matteo Dumitrache    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Matteo Dumitrache să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook