Vrem sală de fitness la Bălan

Către Consiliul Local Bălan, Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic Liviu Rebreanu Bălan  

La subsolul Internatului Liceului Tehnologic Liviu Rebreanu, în urma unui acord de parteneriat încheiat între liceu și Asociația Ecosportivă Sufletul Hășmașului, cu nr. 002 din 27 ianuarie 2022, înregistrat la liceu cu nr. 175 din aceeași dată, s-a reușit amenajarea unei săli dotate cu aparatură de fitness. Având în vedere controlul protecției consumatorului, în urma unei sesizări a unei persoane rău voitoare din oraș, aceștia au dispus sistarea activității până la momentul autorizării DSV și respectiv DSP. Această autorizare nu a fost făcută inițial întrucât s-a considerat că sala este doar pentru uz propriu, nefiind comercială, dar organele de control au impus aceste măsuri de autorizare. Având în vedere că spațiile sunt ale Consiliului Local Bălan și în administrarea Consiliului de Administrație al Liceului Tehnologic Liviu Rebreanu, vă rugăm să acceptați autorizarea sălii de fitness pe Liceu, asociația asumându-și în continuare, conform acordului de parteneriat, partea de dotări, întreținere și derulare a activității.

Semnând această petiție declar că susțin demersul privind autorizarea de către Liceul Tehnologic Liviu Rebreanu a sălii de fitness!


Kalinin Razvan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Kalinin Razvan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...