Vrem releu pentru rețeaua GSM și fibră optică pentru rețeaua Orange în cartierul Avantgarden!


 

 

orange3.jpg

Având în vedere acoperirea deficitară pe care o reclamă clienții rețelei Orange în cartierul Avantgarden Bartolomeu, mai ales în fazele 3 și 4 ale Avantgarden3, solicităm companiei Orange România amplasarea unui releu (antenă) GSM în apropierea cartierului. Menționăm că semnalul în rețeaua mobilă abia atinge o linie indiferent de tipul telefonului și de cele mai multe ori nu depășește viteza standardului 3G indoor.

 

De asemenea, solicităm extinderea rețelei de fibră optică Orange și în cartierul Avantgarden (1,2 și 3 cu toate fazele), pentru a putea beneficia de întreaga ofertă de telefonie, internet și TV la standardele actuale ale Orange România. 

 

*NU UITAȚI SĂ CONFIRMAȚI SEMNAREA PETIȚIEI PE E-MAILUL INTRODUS LA SEMNARE!!

 

 

Asociația Comunitară Bartolomeu Avantgarden 


 

Email: contact@avantgarden-bartolomeu.ro


Asociația Comunitară Bartolomeu Avantgarden    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Comunitară Bartolomeu Avantgarden să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...