Vrem parcari de resedinta!

• Scrie-i primarului sector 4, Daniel Baluta, la adresa de e-mail contact@ps4.ro, sa propuna in Consiliul Local Sector 4, in regim de urgenta, un proiect de hotarare privind amenajarea de parcari de resedinta in apropierea complexului rezidential Rin Grand Residence din Sos. Vitan-Barzesti nr. 7D-7E. Complexul are 447 de apartamente si un nr. aproximativ de 900 de persoane platitoare de taxe si impozite, dar care nu au alternativa la serviciul de parcare. Totodata, mentionam ca zona nu beneficiaza de transport in comun variat, existand doar o linie de autobuz, de aceea mobilitatea noastra urbana este strict legata de folosirea propriilor autoturisme. Singura noastra alternativa este plata unor abonamente de parcare la singurul proprietar de parcare sub si supraterana, la tarife mult majorate incepand cu iulie 2019( 225 lei pe luna).

Prin semnare, autorizez pe Gina Dragan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.