Vrem parcare subterană în Piața Avram Iancu din Arad!

SEMNEAZĂ PETIȚIA pentru AMENAJAREA PARCĂRII SUBTERANE ÎN PIAȚA AVRAM IANCU!

Primarul Gheorghe Falcă și liberalii arădeni susțin proiectul privind amenajarea parcării subterane în Piața Avram Iancu și vă cheamă alături pentru a susține prin semnătură această inițiativă.

Știm cu toții cât este de dificil să găsim loc de parcare în zona centrală a Aradului la oră de vârf. Știm cu toții cât de multă nevoie avem de o parcare spațioasă în cea mai aglomerată parte a orașului.

De aceea PNL a inițiat proiectul care prevede construcția a 588 de locuri de parcare subterană și modernizarea Pieței Avram Iancu.

PSD s-a opus pentru a 4-a oară acestui proiect. Au refuzat să voteze construcția parcării subterane, invocând motive aberante.

Vino alături de noi și contribuie la dezvoltarea Aradului! 

pag9.jpgScreenshot_7.pngScreenshot_6.png

 

 

 


Liberalii arădeni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Liberalii arădeni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...