Vrem fundraiser Facebook si in Romania!VREM ROMANIA PE HARTA BINELUI, A CARITATII DE PE PLATFORMA FACEBOOK!

Romania stat membru UE este DISCRIMINATA, de ani buni, de catre platforma sociala Facebook prin interzicerea accesului utilizatorilor la functia de CREEARE STRANGERE DE FONDURI si toate functiile ce deriva din aceasta: nu poti dona de ziua ta pentru o cauza umanitara, organizatii non-profit din Romania, etc.In acest fel suntem obligati sa apelam la intermediari stabiliti in aceeasi UE, dar in alta tara, pentru a organiza o strangere de fonduri, necesara de multe ori, pentru a salva viata/vietile copiilor, semenilor nostri! In acelasi timp, organizatiile non-profit din Romania NU beneficiaza de suportul comunitatii facebook, asa cum se intampla in celelalte tari, membre ale aceleiasi UE! Aceasta se numeste DISCRIMINARE! 

VREM ACCES LA TOATE FUNCTIILE ACESTEI PLATFORME, NU DISCRIMINAREA UNEI NATIUNI!

VREM ROMANIA PE HARTA BINELUI, A CARITATII DE PE PLATFORMA FACEBOOK! 

 

 

 


Asociatia Din Suflet cu Dragoste de Copii    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Din Suflet cu Dragoste de Copii să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook