Vrem Exatlon ALL STARS

Anul 2020, secolul vitezei.
Perioada în care sunt promovate nonvalorile tot mai mult (Vulpița și Viorel de exemplu), unde oamenii talentați cu o influență bună asupra tineretului sunt îngropați de superficialitatea și ignoranța promovată la tv.
Trecem printr-o perioadă dificilă, am stat izolați în casă o perioadă îndelungată, numărul persoanelor sedentare crește, iar emisiunile tv au o influență mare asupra oamenilor, dar mai ales asupra copiilor, asupra viitorului, iar pentru asta spunem:  


          VREM EXATLON ALL STARS!


Exatlon este un fenomen! Lucrul cel mai important: concurenții devin eroii copiilor, devin modelele lor în viață, vor să facă și ei ce fac concurenții, își construiesc trasee și fac sport!
Toată lumea îsi dorește să vadă cum se duelează Vladimir Drăghia vs Iulian Pîtea, Ion Surdu vs Ștefan Floroaica, Larisa Vasile vs Beatrice Olaru etc.
Copiii îsi doresc să-și revadă eroii pe trasee!
Semnează petiția pentru a readuce la tv o emisiune cu influența BUNĂ asupra oamenilor!

10-360.jpg

 


Mincu Georgică    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mincu Georgică să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...