Vrem dreptate pentru victimele deciziilor si indeciziilor neocomunistilor de tip mafiot din ANRP

Mii si zeci de mii de romani care au fost prigoniti timp de doua-trei generatii de catre comunisti si-au cerut dreptatea la ANRP - Asociatia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor confiscate de comunisti. Nu mai este un secret demult cum ca fondurile alocate de Uniunea Europeana cu acest scop , au fost demult deturnate de o mana de baroni locali , prin intermediul acestei mega-corupte institutii locale “ANRP”, care isi merita mult mai real titlul de “Asociatie a Non Retrocedarilor pentru Prosti” !!! Cata vreme o manutza de  “destepti” au furat cu milioanele de euro si stau acum bine mersi, iar prostii care au depus dosare pe drept, fie ca initial si-au smuls prin tribunal drepturile cuvenite si recunoscute prin hotarari emise de vestitul ANRP, doar daca au fost mai grabiti si mai avuti ca sa isi permita avocati, dar care acum in shimb sunt somati de ANRP ca sa le restituie banii inapoi cum ca “s-au razgandit” si deci nu trebuiau sa isi emita propriile hotarari, asa ca stau cu sutele de dosare in tribunal hartuiti sa dea banii inapoi, banii care li se cuveneau de drept, si pe care incasandu-i de la stat desigur ca i-au si cheltuit demult, fie pur si simplu stau cu ochii in soare , din anul 2003 incoace si asteapta o dreptate imposibila (desigur cei mai multi fiind deja batrani la data promulgarii legii au si murit si nu mai asteapta asadar nimic.. cam doar aceasta s-a si dorit). Halal tara libera chipurile post-comunista in care traim.. Europa si intreaga lume trebuie sa afle despre aceasta  rusine si faradelege de dimensiuni uriase!

English Translation: “Tens of thousands of Romanians that have been persecuted by communists for 2-3 generations have asked ANRP for their justice, the national association responsible for offering restitution for the properties confiscated by the Communist Regime. It is no secret that the funds allocated by the European Union for this purpose have been stolen by a bunch of local bandits (all corrupt rich people in high places) through this highly corrupt institute called ANRP. While this bunch of corrupt individuals with no real need for these funds have successfully stolen the money and are currently living their best life, the victims of this situation are dragged into unfair (and un-winnable) trials to pay back the money that they were restituted under the pretext that they’ve changed their mind, this decision going against a multitude of European laws. Please help us spread the word so we can finally obtain justice for the people that have lost an unspeakable amount and are still being terrorised to this day.”


mihaela nicolae    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe mihaela nicolae să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook