Vrem dotarea stațiilor de metrou cu pereți de sticlă pentru protecție la marginea peronului!!

Am ajuns victime in propria noastra tara. Incidentul petrecut zilele acestea la statia de metrou Dristor, unde o femeie a fost ucisa cu sange rece, fiind impinsa pe linia de metrou cand acesta intra in statie, ne-a facut sa ne temem pentru propria siguranta, pentru propria viata. De asemenea, in ultimii ani, numeroase persoane și-au pierdut viața, aruncându-se tot in fata metroului. De aceea, pentru a stopa aceste incidente neplacute care, in ultima vreme, au fost foarte frecvente in statiile de metrou si din cauza cărora au rezultat numeroase decese si pentru a nu mai parasi domiciliile cu frica sa nu fim noi urmatoarele victime, am decis sa initiem aceasta petitie, in care cerem DOTAREA STAȚIILOR DE METROU CU PEREȚI DE STICLA PENTRU PROTECȚIE LA MARGINEA PERONULUI , precum in occident. Ieri a fost acea fata nevinovata, in vârsta de 25 ani, iar maine ai putea fi tu sau cineva apropiat tie. Ia atitudine și ajuta-ne sa salvam viețile oamenilor! Orice semnatura valoreaza enorm, asa ca nu ezitati sa semnati. Totul este pentru siguranta noastra!!!


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook