VIATA MEA CONTEAZA! Avem nevoie de siguranta!

Buna seara/ziua. Scriu aceste randuri fiind socat de ceea ce se intampla in orasul nostru (Brasov). Sunt mirat si indurerat deoarece am asistat cu durere la momentul accidentului. Conduceam in spatele soferului care dupa cum stiti majoritatea tinerilor din Brasov de cumplitul accident in care un copil altfel nu ii vom mai putea spune si-a pierdut viata intr-un accident rutier. Conduceam regulamentar 50km/h , in oras deoarece erau conditii nefavorabile , ploaie si vizibilitate redusa. Vreau ca toti sa ne putem aduna , impreuna la dorinta si nevoia de a ne simti in siguranta. Sunt sofer dar ma simt in pericol la fel ca pietonii! Circul si pe jos si da! era sa fiu calcat in acelasi loc , in plina zi din neatentia uni sofer! Dorim ca in Brasov sa fie iluminate si semnalizate mult mai bine trecerile de pietoni! Daca in toiul diminetii Politia Rutiera ajuta si asista la o mai buna  circulatie dimineata si sunt inpanziti in tot Brasovul , de ce seara sau macar in conditii de ploaie cand vizibilitatea este redusa , sansele de accident sunt mai mari , de ce nu este nimeni sa supravegheze ? Montarea camerelor de supraveghere este un lucru foarte important in unele cazuri , este solutia evenimentului! De ce nu avem montate camere de supraveghere langa toate trecerile din acest oras? De ce avem doar camere de supraveghere pentru viteza? Pentru ca de aici se poate scoate profit! Din viata unui om, viata pierduta nu se poate scoate profit, de aceea.

TREBUIE SA MOARA CINEVA IN ACESTA TARA SA SE POATA LUA O DECIZIE IMPORTANTA? Ne-am saturat de aceasta lipsa de interes din partea conducerii. Trebuie sa fie mediatizat sau sa moara un suflet nevinovat sa se poata lua masuri ? Ne-am saturat sa moara persoanele dragi si sa vedem famili chinuite!

P.S. As vrea sa va descriu accidentul vazut si trait de mine ! Eram la Spitalul Judetean in sensul giratoriu.. zaresc un accident dintre un autoturism  de marca BMW si un Taxi.. (in mintea mea imi spuneam.. a dat ploaia incep evenimentele neplacute). Eram obosit dupa un drum de aproape 800km, ma apropiam incet de locul cu pricina.. era in jur de ora 8 . Eram atent la trecerile de pietoni din fata mea , de obicei incetinesc pentru ca nu am vizibilitate mai ales cei care circula pe banda 3. Ma depaseste soferul cu autoturismul model Polo , cand dintr-o data se aude un sunet care nu il pot explica, un fel de pocnitura. Ariadna, fetita noastra , avea o umbrela neagra soferul nu a observat-o cel mai probabil iar tragedia s-a produs. Avea viteza soferul cu Polo, deoarece scumpa de ea a fost aruncata pe sensul opus de mers.. Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat si la ce am asistat.Nu vreau nimanuie nici sa vad nici sa aud de asemenea necaz. Doresc putere familiei si sincere condoleante. Speram ca esti bine acolo unde este acum, Ariadna! Odihneste-te in pace.

Draghia Alexandru    Contactați autorul petiției