VREM ADEVARUL DESPRE VIRUSUL COVID- 19 !!! AUTOPSIA !!!

Avand in vedere ca toata populatia Romaniei a fost silita sa stea in casa doua luni de zile!

Avand in vedere ca, in continuare, ne confruntam cu restrictii si politicienii vor sa prelungeasca  "starea de alerta", fara o argumentare necesara si suficienta.

Avand in vedere ca "specialistii" au schimbat din nou modul de comunicare catre cetateni, afirmand ca, de fapt, oamenii  "NU AU MURIT DE COVID-19, CI CU COVID-19"

Avand in vedere ca s-a refuzat in mod suspect autopsierea decedatilor pentru a stabili exact cauza mortii.

CEREM IMPERATIV CA:

1. Orice persoana care va deceda de acum incolo, din cauza covid-19, sa fie autopsiata, iar documentele medico-legale sa fie aduse la cunostinta publicului. In acest fel se va sti cu exactitate CATI OAMENI AU MURIT IN MOD REAL DE COVID-19 SI NU CU COVID-19.

TOTODATA NUMAI IN ACEST FEL SE VA PUTEA CALCULA RATA MORTALITATII ACESTUI VIRUS SI SE VOR TRAGE CONCLUZII STIINTIFICE CU PRIVIRE LA RISCUL SAU DE CONTAGIUNE. ORICE ALTE SPECULATII SI PARERI SUNT INUTILE. 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Luis Lazarus să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...