Un viitor mai luminos pentru Romania

Pentru un viitor mai luminos trebuie sa avem legi mai bune si mai eficiente.

-Aceste legi sa fie valabile si pentru cetatenii romani din strainatate. Instantele din Romania sa aiba jurisdictie pe fiecare cetatean roman oriunde s-ar afla acesta. Cetatenii romani de pe teritoriul altor tari sa fie judecati si condamnati si in lipsa lor de catre instantele din Romania (daca acestia vor ignora citatiile si nu se vor prezenta la proces) urmand ca deciziile instantelor sa fie aplicate daca cei condamnati se vor intoarce in tara sau vor fi repatriati.

-Incriminarea si pedepsirea relatiilor homosexuale si a transsexualilor. Homosexualii si transsexualii sa fie condamnati la moarte prin spanzurare.

-Incriminarea si pedepsirea prostitutiei (lege care sa fie aplicata si retroactiv). Eradicarea coruptiei sexuale. Intra sub incidenta acestei legi toate persoanele care dobandesc/au dobandit bani, bunuri de orice fel sau alte beneficii prin intretinere de relatii sexuale. Intra sub incidenta acestei legi toti cei care ofera/au oferit bani sau bunuri de orice fel pentru a intretine relatii sexuale si toti cei care fac/au facut abuz de functie pretinzand intretinerea de relatii sexuale ca plata in schimbul unor beneficii. Toti acestia sa fie condamnati la moarte prin decapitare dupa ce in prealabil sant biciuiti. Medicii sa fie obligati prin lege sa raporteze cazurile de boli cu transmitere sexuala pentru a se facilita identificarea prostituatelor si a clientilor prostituatelor.

-Incriminarea si pedepsirea adulterului. In cazul in care acuzatul/acuzata de adulter este gasit/a vinovat/a de catre instanta pedeapsa ramane la atitudinea partii acuzatoare care are de ales intre pedeapsa capitala (prin decapitare sau spanzurare) si inchisoare de la 5 la 50 ani plus biciuirea repetata la un interval de 2 ani pe durata detentiei.

-7 ani durata minima a casatoriei. Recasatorirea sa fie posibila numai la 3 ani dupa divort sau la 10 ani dupa decesul sotului/sotiei. In caz de adulter sa se poata divorta si inainte de implinirea a 7 ani de casatorie.

-Casatoria intre minori. 14 ani varsta legala pentru casatorire. Minorii care au implinit varsta de 14 ani sa aiba dreptul sa se casatoreasca fara acordul parintilor/tutorilor, doar prin acordul lor liber consimtit. Minorii casatoriti sa primeasca de la stat o indemnizatie lunara echivalenta cu un salariu minim pe economie pentru fiecare pana la terminarea liceului/scolii profesionale. Exercitarea unor presiuni de catre parinti/tutori asupra minorilor care vor sa se casatoreasca sa se constituie ca infractiune si sa se pedepseasca cu decaderea din drepturile parintesti si inchisoare de la 1 la 5 ani. Discriminarea minorilor casatoriti de catre cadrele didactice sa se pedepseasca cu excluderea din invatamant si inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

-Incriminarea si pedepsirea relatiilor sexuale in afara casatoriei. Pedeapsa pentru relatii sexuale in afara casatoriei sa fie inchisoarea de la 6 luni la 2 ani plus o biciuire in public.

-Incriminarea si pedepsirea avortului. Pedeapsa capitala pentru pruncucidere. Interzicerea produselor farmaceutice contraceptive. Pedeapsa pentru femeile care fac intrerupere de sarcina sa fie inchisoarea de la 3 la 10 ani plus biciuirea repetata la un interval de 2 ani pe durata detentiei. Pedeapsa pentru persoanele care faciliteaza avortul si obtin profit din avorturi sa fie inchisoarea de la 25 la 30 ani plus biciuirea repetata anual pe durata detentiei. Persoanele de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 14 si 60 ani in cazul in care pleaca pentru un timp din tara sa trebuiasca sa prezinte la controlul vamal dovada ca nu sant insarcinate (o adeverinta medicala emisa cu cel mult 3 zile inainte).

-Pedeapsa capitala pentru talharie asociata cu omor, tentativa de omor sau vatamare corporala grava. Talharii sa fie condamnati la moarte prin decapitare dupa ce sant biciuiti.

-Pedeapsa capitala pentru viol. Violatorii sa fie condamnati la moarte prin spanzurare dupa ce in prealabil sant biciuiti.

-Pedeapsa capitala pentru pedofilie. Pedofilii sa fie condamnati la moarte prin spanzurare dupa ce in prealabil sant biciuiti.

-Pedeapsa capitala pentru cei care obtin profituri din exploatarea minorilor prin cersetorie, munca silnica sau prostitutie. Cei care exploateaza minorii sa fie condamnati la moarte prin decapitare dupa ce in prealabil sant biciuiti.

-Pedeapsa capitala pentru sechestrare de persoane in scopul obtinerii de profituri prin exploatarea sau rascumpararea acestora.

-Pedeapsa capitala pentru cei care submineaza autoritatea statului autoproclamandu-se regi, imparati sau instante ilegitime pe teritoriul Romaniei

-Pedeapsa capitala pentru obstructionarea justitiei prin exercitarea unor presiuni asupra martorilor (in cazurile de infractiuni pentru care se dau pedepse capitale)

-Pedeapsa capitala pentru traficantii de droguri

-Pedeapsa capitala pentru incalcarea regimului armelor si munitiilor. Sa aiba dreptul de a detine arma numai politistii, procurorii, judecatorii, executorii judecatoresti, gardienii din penitenciare, cei din trupele speciale, militarii, angajatii SRI si SPP.

-Averile dobandite ilegal si cele care nu pot fi justificate sa fie confiscate.

-Pedeapsa capitala sa nu poata fi comutata. Condamnatii la moarte sa nu poata fi gratiati nici de catre presedinte.

-Minorii orfani de pana la 12 ani sa poata fi dati in plasament la manastiri unde acestia sa poata sta pana la implinirea varstei de 18 ani

 

-Executiile sa aiba loc pe stadioane (acestea sa fie puse la dispozitie obligatoriu prin lege). Cei care vor sa asiste la executii sa aiba minim 18 ani. Trupe speciale inarmate sa vegheze pe stadioane pentru ca desfasurarea executiilor sa nu fie perturbata. Identitatea executorilor sa fie confidentiala protejata prin lege iar salariul lunar al acestora sa fie echivalent cu 10 salarii minime pe economie.

Proceduri de rutina in aplicarea pedepselor corporale/capitale: Executorii judecatoresti (cei angajati special pentru aplicarea pedepselor corporale/capitale) sa poarte salopeta impermeabila si cagula iar condamnatii sa aiba membrele incatusate si sa fie insotiti de gardieni pana la locul executiei.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Petru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook