Tăiați banii publici pentru partide!

Cerem Guvernului României să suspende acordarea de subvenții pentru partidele politice până la ieșirea din criză și crearea unui fond de solidaritate „forțată” a politicienilor cu românii în valoare de 181.441.000 RON!

 

sa-i_luam_de_la_partide-10.png

În acest an cumplit de greu pentru toți, PNL, PSD, USR, UDMR, ALDE, PMP, UNPR, Pro România și Forța Națională își împart 181.441.000 RON, echivalentul a aproximativ 25 milioane de măști, sau un milion de combinezoane. De acești bani, s-ar putea susține venitul minim pentru aproximativ 100.000 de familii de români care și-au pierdut locul de muncă!

În plină pandemie de coronavirus și criză economică profundă, în timp ce viețile românilor sunt puse în pericol, iar veniturile a milioane dintre ei diminuate sau chiar anulate, toate partidele politice parlamentare, fără nicio excepție, sunt preocupate exclusiv de jocuri politice și, mai ales, de înfruptarea fără jenă din banii publici.

Avem nevoie de fiecare leu, iar politicienii devorează fără milă bugetul național. Anual partidele primesc în total 181 de milioane de lei, o sumă imensă și nemeritată în același timp dacă analizăm performanțele eternilor corigenți politici abonați la fotoliile parlamentare. În această perioadă, liderii politici stau ascunși în propriile cazărmi, de frica virusului, apoi vor ieși triumfători anunțând cât de tare s-au bătut ei pentru România!

Alăturați-vă demersului ADN - Alternativa pentru Demnitate Națională! Semnați petiția pentru a convinge Guvernul României să taie subvențiile pentru partidele parlamentare și să redirecționeze fondurile către românii în nevoie!


ADN - Alternativa pentru Demnitate Națională    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez ADN - Alternativa pentru Demnitate Națională să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...