Terapii decontate de bugetul statului

Domnilor guvernanți,

Suntem un grup de părinți de copii cu nevoi speciale, care cerem in mod expres decontarea terapiilor de către stat. Costul acestora se ridică uneori la sume greu de imaginat, fappt pentru care cerem decontarea lor de integrală. Este dreptul acestor copii, dar și dreptul nostru ca aparținători să cerem respectarea legii! Nimeni și nimic nu ne va opri până ce legea nu se va respecta!

Dragi părinți de copii cu nevoi speciale,

Vă rog să semnați această petiție, pentru ca lucrurile să se miște în această țară! Sunt copiii noștri, pentru care TREBUIE să luptăm!

Angelica Croitoru    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Angelica Croitoru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.