Sustinem UBER! Stop protestului nejustificat al taximetristilor!

1. Pentru ca platim pentru cursele de transport, avem dreptul sa ne si putem alege tipul de servicii. Uber este varianta decenta si civilizata de serviciu tip taximetrie. Serviciile clasice de taximetrie sunt de cea mai joasa calitate si de cele mai multe ori, oamenii care apeleaza la ele intampina:

- curse suprataxate, in special la orele tarzii, negocierea tarifului in plina strada, amenintarea cu “datul jos din masina”, limbaj vulgar agresiv si uneori chiar si comportament agresiv, agresivitate inclusiv cu participantii la trafic.

In calitate de beneficiari ai serviciilor si platitori de servicii, este dreptul nostru sa avem mai mult decat o singura varianta. Cerem dreptul de a avea posibilitatea de a alege tipul de servicii. Taximetria exista datorita clientilor, si nu invers!

Dorim ca cei care hotarasc pentru cea mai buna optiune de transport sa fie chiar utilizatorii, si nu cei care doresc sa detina monopolul unor servicii.

Solicitam sa ne fie respectata libertatea de a alege si de a ni se asigura servicii decente!

Contestam protestul taximetristilor si consideram ca autoritatile sunt datoare sa sustina prestarea serviciilor Uber, efectuate in conditii decente.

Dana Ecaterina    Contactați autorul petiției