Sustinem dreptul Ancai de a-si creste copilul, dreptul de a-si tine copilul in brate, dreptul de a fi MAMA.

Au trecut deja 4 luni de zile de cand Anca nu si-a mai tinut fetita in brate. Din pacate, sotul nu i-a mai permis Ancai accesul in casa si nici sa-si alapteze, sau sa-si mai vada fetita. Exista un ordin de protectie impotriva sotului si doua procese in desfasurare: ordonanta prezidentiala pentru stabilirea domiciliului minorului si procesul de divort si custodie. 

Ceea ce vrem sa aducem in atentia d-stra, doamnelor si domnilor, este faptul ca in legislatia romaneasca este mentonat faptul ca asupra minorului autoritatea parinteasca se exercita in comun pana la pronuntarea instantei. Si chiar daca domiciliul minorului se stabileste la unul dintre parinti de catre instanta, legatura celuilalt parinte cu minorul nu poate fi ingradita daca parintele cere sa aiba aceasta legatura. Insa daca minorul este infant si depinde de mama care-l hraneste in mod special, atunci domiciliul provizoriu trebuie obligatoriu sa fie stabilit la mama. 

Din pacate, in cazul Ancai, fetita nu este cu mama ei, iar copilului i s-a rapit dreptul de a fi alaptat de catre mama ei, iar mamei, dreptul de a-si hrani, ingriji si imbratisa copilul. De aceea, avem nevoie de smanaturile d-stra, sperand ca putem trage un semnal de alarma si, totodata, sperand ca Ancai i se va da dreptul de a fi MAMA copilului ei, atat fizic, cat si emotional.

Mai multe detalii despre cazul Ancai se pot viziona mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=iFfm8swOBoI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3gZDI9dnByuSWefioEjI-fKa8QUSkTkYrdhYbvq-8Y3zIIYBJyFVKnc6I 

 

http://www.vremeanoua.ro/chirurgul-sirian-wassouf-emad-plan-diabolic-mama-izgonita-fetita-rapita?fbclid=IwAR2atTW_Y98F09gf_xk-apKFvT_l94x-HwwnFAMnrH7KoIirgGIMllnmKhs


Wassouf Anca Maria/ Irene Marianne    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Wassouf Anca Maria/ Irene Marianne să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...