Sustin Nasul TV reprezentata de Radu Moraru

Asa cum s-a vazut in spatiul public in ultimile zile, televiziunea libera, Nasul TV a fost atacata abuziv de cativa indivizi, intrerupand emisiunile preferate de multi fani si telespectatori. Dorim ca aici sa se vada sustinerea pe care o are aceasta televiziune, bine-nteles reprezentata de dl.Radu Moraru care a infiintat-o. Haideti sa ne unim fortele si sa aratam cati suntem de partea Nasului!

Libertatea de exprimare, dreptul de proprietate sunt garantate de Constitutie. Acum sunt GRAV INCALCATE ! Indemn romanii de buna credinta si carora le pasa de ROMANIA sa vina alaturi de noi ! E TIMPUL SA STRANGEM RANDURILE si sa ne aparam drepturile pana cand STATUL MAFIOT nu o sa ne indese pumnul in gura INCAT SA NE SUFOCE DEFINITIV ! Mai avem O SANSA - INAINTE DE A FI PREA TARZIU !!!