SUSPENDAREA PERMISULUI DE CONDUCERE LA 30 DE PUNCTE

Tuturor ni se intampla sa greșim in trafic,sa uitam documentele acasa, sa nu observam anumite indicatoare, etc.

Este suficient sa facem aceste greseli de cateva ori in decurs de 6 luni luni, astfel acumulam 15 puncte penalizare si suntem obligati sa predam permisul de conducere pentru o perioada de o luna de zile.

Nu contesta nimeni faptul ca gresim, dar daca ai o zi proasta in care ai depasit viteza legala cu 46 de km/h  primesti 6 puncte. Daca se mai intampla sa nu ai nici documentele la tine mai primesti intre 2 si 4 puncte asta ramane la latitudinea agentului daca te santioneaza separat pentru permis si buletin.

Si uite asa ai strans 8 sau 10 puncte. In urmatoarea perioada de 6 luni daca mai gresesti acumulezi 15 puncte si ramai fara permis de conducere.

Daca sunteti in asentimentul meu semnati aceasta petitie prin care solicitam ridicarea punctajului la 30 de puncte penalizare pentru retinerea permisului de conducere.

OPRITESCU FLORIAN ALIN    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe OPRITESCU FLORIAN ALIN să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.