Susțineți reducerea cu 50% a taxei de salubrizare pentru cetățenii din Târgu Mureș

În calitate de consilier local (PRO România) și totodată, cetățean al municipiului Târgu Mureș, voi propune, în cadrul ședințelor de comisii și a ședinței de buget pe anul 2022, alocarea sumei necesare pentru subvenționarea taxei de salubrizare din bugetul municipiului pe anul 2022, astfel încât cetățenii să plătească mai puțin cu 50% la tariful pentru gunoi.

Având în vedere scumpirile în lanț la produsele alimentare, industriale, combustibil, medicamente, și nu în ultimul rând la utilități (gaze naturale, energie electrică, apă), este timpul să spunem STOP (ajunge cu tablourile, dulapurile de zeci de mii de euro, reclama, cultul personalității și banii aruncați pe fereastră).

Cetățeanul trebuie să fie pe primul loc la Târgu Mureș, nu interesele unora sau altora!

Te invit să susții și TU acest demers!

Sergiu Claudiu Maior    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Sergiu Claudiu Maior să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.