SUSŢINE PANDURII - ECHIPA ORAŞULUI TÂRGU JIU!

SUSŢINE PANDURII - ECHIPA ORAŞULUI TÂRGU JIU! TUDOR_PANDURII.jpg

Echipa de fotbal a oraşului Târgu Jiu, Pandurii, formaţie care a scris istorie pentru fotbalul gorjean de peste 55 de ani, trece prin momente dificile de mai bine de doi ani. Din păcate, s-a ajuns la situaţia actuală tocmai pentru că autorităţile locale par să fi uitat acest lucru - că PANDURII ESTE ECHIPA DE FOTBAL A ORAŞULUI TÂRGU JIU!   Aflat acum în procedură de reorganizare, clubul Pandurii Târgu Jiu nu mai beneficiază de sprijinul membrilor asociaţi, care au fondat practic echipa, dar care de mai bine de doi ani au abandonat-o.

De suferit a avut nu numai echipa Pandurii Târgu Jiu - care evoluează acum în Liga a doua a Campionatului Naţional de Fotbal, ci şi Centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii, respectiv sute de copii şi tineri care au evoluat sau ar fi putut evolua la Pandurii dacă lucrurile ar fi stat normal şi clubul nu ar fi fost adus în situaţia de a intra în insolvenţă în anul 2016.  Mulţi copii şi juniori au abandonat fotbalul sau au plecat către cluburi private, performanţele juniorilor care evoluează în Campionatul Naţional s-au redus, la fel şi cele ale copiilor care evoluează în Campionatele judeţene.

De suferit au avut şi suporterii echipei sau iubitorii de fotbal care veneau cu miile pe Stadionul Municipal chiar şi înainte de promovarea echipei în Liga I. Nu s-au putut deplasa la Severin sau Motru şi echipa a avut de suferit pentru că nu a avut alături publicul care să încurajeze jucătorii, rezultatele fiind şi din acest motiv slabe. În anul 2018 Pandurii a revenit la Târgu Jiu, joacă provizoriu pe terenul sintetic amenajat pentru grupele de copii şi juniori, şi speră să poată reveni anul acesta în propria casă, pe terenul din incinta Stadionului Municipal, acolo unde echipa a scris zeci de ani de istorie.  TRIBUNE_SPLINE.jpg

Ne propunem să reamintim tuturor gorjenilor că Pandurii este echipa oraşului Târgu Jiu şi că a scris pagini frumoase de istorie pentru generaţii de jucători, antrenori şi suporteri, mai multe generaţii de tineri crescând alături de Pandurii în cei peste 55 de ani de istorie. Pentru că susţinătorii echipei Pandurii vor să se bucure din nou de meciurile echipei favorite şi pentru a oferi din nou prilej de bucurii copiilor şi tinerilor care se îndreaptă către acest sport, ne adresăm prin această petiţie tuturor celor care au puterea de a face ceva pentru a ajuta clubul să îşi revină şi pentru a readuce Pandurii în casa în care echipa s-a născut şi a crescut şi acolo unde a scris istorie pentru Municipiul Târgu Jiu:

-  Solicităm autorităţilor locale să sprijine fotbalul gorjean şi să fie alături de Pandurii la fel ca atunci când au fondat echipa de fotbal;

-  Solicităm autorităţilor locale să grăbească demersurile pentru a finaliza lucrările la Stadionul Municipal din Târgu Jiu;

-  Solicităm revenirea pe propriul teren a echipei de fotbal PANDURII şi inaugurarea cât mai rapidă a noului stadion;

-  Solicităm  o mai mare implicare în sprijinirea activităţii Centrului de Copii şi Juniori al echipei Pandurii, pentru ca acolo să se pregătească în condiţii normale cât mai mulţi copii şi tineri care acum dispută meciurile oficiale pe terenurile din Complexul Sportiv Municipal.  

Dacă eşti suporter al echipei Pandurii sau dacă doar te-ai bucurat alături de echipă la promovarea istorică din anul 2005 în Liga I, sau atunci când Pandurii devenea vicecampioană a României, în anul 2013, ori la meciurile susţinute de Pandurii în grupele Europa League, te invităm să semnezi această petiţie care va fi adresată autorităţilor locale responsabile şi parlamentarilor gorjeni care se pot implica mai mult pentru ca Pandurii să continue tradiţia fotbalului gorjean!

Hai să ne bucurăm din nou împreună la un meci al echipei Pandurii, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu! Hai să ne unim forţele pentru a putea vedea cât mai curând echipa Pandurii în propria casă!

HAI PANDURII!    STADION_PANDURII.jpg


POPESCU MONALISA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez POPESCU MONALISA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...