Studentii vor sa voteze la alegerile locale in centrele universitare din tara

În ultimii ani, vocea studenților la nivel național nu s-a auzit atât de tare la alegeri.

Schimbarea propusă în cadrul acestei petiții constă în oferirea posibilității studenților de a vota pentru primăriile și consiliile localităților din care provin, de pe teritoriul centrelor universitare în cadrul cărora își urmează studiile, fără a fi obligați să își exercite acest drept doar în cadrul circumscripțiilor în care își au domiciliul înregistrat.

Pe scurt, pașii de urmat sunt:

Completarea, în calitate de student, a cererii pentru a solicita dreptul de vot în una din secțiile din centrul universitar de care acesta aparține;

Mutarea dreptului de vot al solicitantului de pe lista electorală din propria localitate, în lista specială pentru secția la care a fost atribuit;

Exercitarea dreptului de vot!

Astfel, prin semnarea acestei petiții, vei contribui și tu la garantarea drepturilor studenților de către instituțiile publice responsabile.

Un efort comun poate genera rezultate benefice pentru viitor!

vot_stud2.png


Uniunea Studenților din România    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Uniunea Studenților din România să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...