Stoparea prinderii si eutanasierii cainilor conform legii

Domnule presedinte ales Iohannis, avand in vedere ca v-ati pronuntat deschis si considerati o barbarie eutanasierea cainilor sanatosi si blanzi, va rugam sa sustineti si sa cereti respectarea legii!. Cerem ca  legea nr.258/2013  si normele de aplicare ale acesteia sa fie modificate in conformitate cu o legislatie umana, civilizata si responsabila. Domnule presedinte ales Iohannis suntem constienti ca acest proces va fi unul de durata. In acest context va rugam ca pana la modificarea legii sa se respecte, imediat de catre autoritati si populatie hotararea Curtii de Apel, care a decis in data de 23 iunie, 2014 suspendarea temporara, pana la judecarea cauzei, a normelor de aplicare a legii privind câinii fără stăpân, norme care stipulau si prinderea şi eutanasierea cainilor.Din pacate chiar autoritatile locale si mai ales primarul Bucurestiului, aspa-Bancescu sub pretextul unor subterfugii false, fara temei legal continua in mod infractional aceasta activitate si in prezent. Mai mult au implicat si politia in aceasta activitate infractionala si toti fara exceptie abuzeaza populatia care nu este de acord cu acest macel. Cerem respectarea suspendarii temporare a normelor de aplicare a legii nr.258/2013 conform hotararii CAB din 23 iunie, 2014. Zilele acestea sunt omorati ilegal sute de caini in ecarisajele de la Bragadiru, Mihailesti, Pallady. Au fost transferati 1000 de caini de la Dogtown la Bragadiru pentru a fi ucisi. Respectarea legii intr-un stat de drept este obligatorie pentru toata lumea si mai ales pentru autoritati. Pana la luarea unor masuri civilizate si umane pentru indepartarea cainilor de pe strazi, care au ajuns pe strazi tot datorita iresponsabilitatii unora, este imperios necesar ca legea sa fie una pentru toti si sa nu fie aplicata in functie de interese financiare sau functii publice. Va rugam faceti totul ca sa nu se repete Craciunul insangerat din 2013. In ritmul acesta nu vrem sa ajungem sa avem parte numai de caini de plus in Romania. 


eva vasilisa garleanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez eva vasilisa garleanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...