Stop Urgent Avorturilor în Romania!

 

În atentia Presedintelui, Guvernului si Parlamentului României: vă  rugăm sa luati măsuri urgente pentru stoparea si interzicerea avorturilor in România !

În atentia tuturor bisericilor si organizatiilor creştine, pro viata si pro familie naturală din  România: va rugam sa promovati si sa preluați initiativa pentru demersurile de stopare si interzicere a avorturilor in România! 

In atentia tuturor cetatenilor Romaniei:

Va rugăm sa semnati petitia pentru stoparea si interzicerea avorturilor in România!

Biblia este Cuvântul Lui Dumnezeu si se adreseaza oricărui om. Cu atât mai mult putem spune ca ni se adresează si nouă fiindcă  România se declară o țară  crestină.

 

 

 

 Nu este o initiativa de condamnare prin inchisoare a medicilor sau femeilor care fac avorturi din proprie initiativa sau constrînse de alte persoane sau imprejurari dificile.

 

In primul rând este vorba de inchiderea clinicilor de avort si a tuturor sectiilor si cabinetelor medicale in care se fac avorturi. Daca legiuitorii tarii vor considera ca este bine de impus sanctiuni, cred ca ar fi normal ca medicii care vor practica ilegal avortul  sa fie sanctionati prin confiscarea proprietatilor sau amenzi echivalente cu valoarea proprietatilor si conturilor bancare care le detin medicii care fac avorturi. 

 

Proprietatile confiscate sa devina case de cazare temporară pentru femeile in criza de sarcina si banii din amenzi sa intre direct in contul orfelinatelor,  caselor de copii si a caselor care intretin femeile care trec prin criza de sarcina si trebuiesc ajutate.

 

Cât despre femeile care vor sa faca avorturi, sa fie consiliate si ajutate, nu pedepsite.

 

Femeile care totusi nu vor renunta la avort sa plătească amenda in locul medicului daca nu se va descoperi cine este si daca ea nu va depune marturie impotriva lui. In cazul in care medicul este descoperit in urma unei anchete fara cooperarea femeii care a solicitat avortul, atunci sa se împartă amenda care se cuvine medicului si jumatate sa plateasca medicul si jumatate femeia care a facut avort.

 

Barbatii care au lăsat femeile insarcinate si nu-si asumă responsabilitatea cresterii copilului sa fie obligați prin lege sa plateasca despagubiri lunare pentru intretinerea copilului care se va naste.

 

In cazul in care barbatul obligă femeia sa facă avort, atunci barbatul implicat sa plateasca amenda impreuna cu medicul, iar femeia sa fie fara vina daca se dovedeste că a fost obligată sau şantajata si sunt dovezi ca a fost impotriva sau a opus rezistentă.

In cazul femeilor care raman insarcinate in urma unui viol trebuiesc ajutate sa nască copilul si sa-l dea spre adoptie in cazul in care nu-l doreste. Cât  despre violatori, cred ca ar trebui castrati chimic atât ei cât  si cei care nu vor sa permită schimbarea legislatiei pentru castrarea violatorilor.

Sa citim ce spune Biblia în Cartea Proverbele 24:10-12 (ORTDX) Dacă te arăţi slab în ziua strâmtorării, puterea ta nu este decât slăbiciune.

 

Izbăveşte pe cei ce sunt târâţi la moarte şi pe cei ce se duc clătinându-se la junghiere scapă-i!

 

Dacă vrei să spui: "Iată n-am ştiut nimic!", oare Cel ce cântăreşte inimile nu pătrunde cu privirea şi Cel ce veghează peste sufletul tău nu ştie şi nu va răsplăti omului după faptele lui?

 

http://www.bibleforandroid.com/v/0a520a574577

 

Proverbele 31:8-9 (ORTDX) Deschide gura ta pentru cel mut şi pentru pricina tuturor părăsiţilor.

 

Deschide gura ta, judecă drept şi fă dreptate celui sărac şi năpăstuit.

 

http://www.bibleforandroid.com/v/aeea82929166

 

 

Proverbele 24:10-12 (VDCC) Dacă slăbeşti în ziua necazului, mică îţi este puterea. —

 

Izbăveşte pe cei târâţi la moarte şi scapă pe cei ce sunt aproape să fie înjunghiaţi. —

 

Dacă zici: "Ah! N-am ştiut!" Crezi că nu vede Cel ce cântăreşte inimile şi Cel ce veghează asupra sufletului tău? Şi nu va răsplăti El fiecăruia după faptele lui? —

 

http://www.bibleforandroid.com/v/7a84c51d4c58

 

Proverbele 31:8-9 (VDCC) Deschide-ţi gura pentru cel mut, pentru pricina tuturor celor părăsiţi!

 

Deschide-ţi gura, judecă cu dreptate şi apără pe cel nenorocit şi pe cel lipsit.

 

http://www.bibleforandroid.com/v/e9c5578fa727

 

 

 

Eclesiastul 12:11-14 (VDCC) Cuvintele înţelepţilor sunt ca nişte bolduri; şi, strânse la un loc, sunt ca nişte cuie bătute, date de un singur stăpân.

 

Încolo, fiule, ia învăţătură din aceste lucruri; dacă ai voi să faci o mulţime de cărţi, să ştii că n-ai mai isprăvi, şi multă învăţătură oboseşte trupul.

 

Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.

 

Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, şi judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rău.

 

http://www.bibleforandroid.com/v/e33f4fe3e4de

 

Ioan 5:19-27 (VDCC) Iisus a luat din nou cuvântul şi le-a zis: "Adevărat, adevărat vă spun că Fiul nu poate face nimic de la Sine; El nu face decât ce vede pe Tatăl făcând; şi tot ce face Tatăl face şi Fiul întocmai.

 

Căci Tatăl iubeşte pe Fiul şi-I arată tot ce face; şi-I va arăta lucrări mai mari decât acestea, ca voi să vă minunaţi.

 

În adevăr, după cum Tatăl învie morţii şi le dă viaţă, tot aşa şi Fiul dă viaţă cui vrea.

 

Tatăl nici nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului,

 

pentru ca toţi să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinsteşte pe Fiul, nu cinsteşte pe Tatăl, care L-a trimis.

 

Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veşnică şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă.

 

Adevărat, adevărat vă spun că vine ceasul, şi acum a şi venit, când cei morţi vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu, şi cei ce-l vor asculta vor învia.

 

Căci, după cum Tatăl are viaţa în Sine, tot aşa a dat şi Fiului să aibă viaţa în Sine.

 

Şi I-a dat putere să judece, întrucât este Fiu al omului.

 

http://www.bibleforandroid.com/v/91940ecf48c3

 

 

Semneaza aceasta petitie pentru oprirea si interzicerea avorturilor in Romania creştină! 

 

Iertarea si eliberarea poporului român de povara celor peste 25 milioane de avorturi depinde de implicarea noastra pentru oprirea potopului de ucideri.

 

Beneficiile iertarii si ascultarii de Dumnezeu va insemna salvarea de la avort a peste 20 de milioane de copilasi in urmatorii 25 de ani.

  1. Musulmanii au o natalitate de 7-8 copii in familie si in curand vor invada si Romania sub pretextul crizei refugiatilor.  Cei care au căutat sa mentina controlul populatie in tarile crestine nu au nici o autoritate asupra culturii tarilor islamice. Dumnezeu sa păzească  si sa ocroteaca România de genocidul avorturilor care estela fel de cumplit sa si atentatele si crimele musulmanilor. Daca Romania nu se va pocăi de crimele săvârșite (avorturi), vom suporta cu toții consecințele indepartarii de sub protectia Lui Dumnezeu.

Milioanele de mărturii care vorbesc de trauma avorturilor nu pot fi ignorate. Nu putem sa ne astupam ochii si urechile la nesfarsit si nu putem rămâne adormiti si anesteziati pentru totdeauna pentru a ignora strigatul mut. 

 

 

 

http://www.resursecrestine.ro/carti/index-autori/ioan-ciobota/album/fara-album

Duhul Sfânt să trezească intreaga Românie ! 

 Orice suflet capătă valoare din Iisus, prin Iisus si pentru Iisus!

Dumnezeu să binecuvânteze, să  păzească si să salveze de la pierzare țara noastră!  

Depinde de noi dacă vom accepta si ne vom da acordul sa lucreze Dumnezeu in vietile noastre ale fiecăruia.  Prin credință  totul e posibil!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Vasile Naşcu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook