Stop otrăvirii cu INITIUM!

Deși o parte a intelectualității a tras din timp un semnal de alarmă asupra primejdiei pe care o reprezintă „Codex alimentarius“ pentru populație, sîntem nevoiți să observăm nepăsarea guvernanților, a parlamentarilor, a președinției și a mass-media din România față de introducerea experimentală a regulilor respective care deja își produc efectele: este cazul sortimentelor de pîine „Titan”, a mălaiului etc.

În special otrava INITIUM, conținută în fungicidul Zampro/Enevrin, este de natură a ne provoca, pe lîngă îngrijorare, protestul energic față de tratarea diverselor cereale și a altor materii prime necesare fabricării unor produse alimentare de bază cu acest compus chimic cancerigen.

Vă rugăm, în calitatea pe care o dețineți de a ne servi interesele, să depuneți toate demersurile necesare stopării acestei inițiative incalificabile aprobate de predecesorii dv. din motive pe care doar le bănuim.

„E vremea faptelor“ – s-a rostit de la tribuna parlamentului unde s-a validat actuala structură guvernamentală. Treceți deci la fapte: stopați experimentul criminal INITIUM în țara pe care o guvernați!  

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Mihai FLOAREA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook