STOP mirosului din Slobozia și din Ciulnița

Sunt ani de când instituțiile abilitate nu se implică pentru a rezolva problema mirosului insuportabil provenit de la fabrica din Ciulnița a SC Clean Tech International SRL.

Periodic, cetățenii din Ciulnița și din Slobozia reclamă faptul că din zona fabricii vine un miros crunt, de hoit, de pene arse… Și trimit sesizări peste sesizări către Garda de Mediu și către alte instituții abilitate. Care nu fac nimic concret. Doar se fac că-și fac datoria. Detalii găsiți în articolul publicat in ziarul Semnal: https://semnal.eu/stop-mirosului-din-slobozia-si-din-ciulnita/

Cât timp mai suntem obligați să suportăm această sursă de poluare? De ce nu se poate găsi o soluție? De ce autoritățile nu fac nimic? Să fie vorba de indolență? Sau de corupție?

Probabil nu vom afla niciodată răspunsul la aceste întrebări. Dar, un lucru putem face! Să semnăm această petiție și să le arătăm că “Împreună suntem mai puternici”. 

Împreună putem face ca acest coșmar provenit de la Clean Tech să înceteze. Să putem deschide ferestrele fără ca mirosul să ne intre în casă și să ne facă să vomităm. Să trăim fără teama că într-o bună zi ne vom trezi că ne-am îmbolnăvit din cauza poluării la care suntem expuși cu complicitatea autorităților locale și județene. 

Potrivit unui raport al Agenției Europene de Mediu (AEM), publicat în acest an, expunerea la poluare este cauza a 10% din totalul cazurilor de cancer din Europa. Puteți citi întregul raport aici: https://www.eea.europa.eu/ro/highlights/expunerea-la-poluare-este-cauza

Dacă v-ați săturat de mirosul de hoit, de pene arse, de moarte, dacă vreți să scăpăm de acest coșmar, atunci semnați PETIȚIA online.

Odată ce veți semna acestă petiție, vă dați acordul să vă informăm periodic cu privire la noutățile care apar.

În plus, vă puteți înscrie în grupul de  Facebook Slobozia - Impreuna suntem mai puternici

Alin Radu,

Grupul de Presă Semnal

Web: www.semnal.eu

Facebook: Semnal

Clean_Tech_Ciulnita_watermark1.JPG

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ziarul Semnal să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...