Stop maltratarii cainilor la capturarea acestora!

In data de 5.1.2017 pe strada Stefan cel Mare, Oras Bacau, judet Bacau un grup de hingheri de la serviciul de gestionare a cainilor fara stapan Bacau au fost surprinsi capturand un caine intr-un mod traumatizat atat pentru caine cat si pentru cei ce au asistat la acele scene, acel caine a fost tranchilizat in prealabil si totusi a fost manipulat in mod brutal la urcarea in masina hingherilor. Nu este primul caz de genul, este doar printre putinele imortalizate. Dorim schimbarea metodelor de capturare astfel incat sa nu fie pusa in pericol sanatatea fizica si psihica a cainelui in cauza. Cerem folosirea de ustensile si practici moderne la capturare ce nu provoaca leziuni cainilor, metode de transport moderne (nu custi amplasate vertical astfel incat cainele este spanzurat efectiv pentru a ajunge in custile de la nivelul de sus) dar si personal competent care sa fie supus unor testari psihologice la angajare. Aceasta este o meserie vocationala ce nu poate fi practicata de oricine.

15823130_1306070092769493_7797088367454682334_n.jpg

15871430_1306093899433779_2669104908562366527_n.jpg