STOP DESPADURIRILOR

Fiecare semnatura conteaza, nu vrem sa folosim datele voastre personale in alte scopuri. Vrem sa ne revendicam padurile si tara, aceasta tara in care ne-am nascut si vom murii.

"După retrimiterea Codului Silvic în Parlament, CEO-ul Gerald Schweighofer (foto) i-a adresat o scrisoare primului ministru al României, cerându-i să schimbe Codul Silvic, în caz contrar ameninţând cu efecte negative asupra comerţului dintre Austria şi România, în general. Compania austriacă este nemulţumită de limita de 30% impusă oricărei companii în procesarea unei specii sau sortiment de lemn în România. Guvernul și Parlamentul nu au dat curs acestei solicitări, forma în care a fost adoptat Codul Silvic păstrând cota de 30%. Argumentele celor de la Schweighofer-Holzindustrie au fost preluate însă de Adminstrația Prezidențială în cererea prin care a trimis spre reexaminare la Parlament Codul Silvic, pe 23 martie 2015."

"Potrivit unui studiu Greenpeace, România pierde 3 hectare de pădure în fiecare oră. În perioada 2009-2012 s-au înregistrat în total la nivel naţional 31.456 de cazuri de tăieri ilegale de arbori, soldate cu amenzi sau dosare penale. În 2012 au fost exploataţi potrivit datelor oficiale peste 19 milioane de metri cubi de lemn, dintre care 3 milioane au fost achiziţionaţi de compania austriacă Schweighofer Holzindustrie."

 

Noi suntem schimbarea, semneaza si spune NU DESPADURIRILOR! 

PUTETI STRANGE SEMNATURI SI PE STRADA SAU MERGAND DIN USA IN USA, CERAND URMATOARELE DATE:

-NUMELE SI PRENUMELE

-ORASUL

-ADRESA DE E-MAIL SI/SAU NUMARUL DE TELEFON

-SEMNATURA

PE BAZA ACESTORA, LE PUTETI TRANSMITE ONLINE, IAR SEMNATURILE SE VOR STRANGE. UNITI SALVAM ROMANIA, UNITI NE LUAM PADURILE INAPOI!


Musat Adrian Constantin    Contactați autorul petiției