Stop! Constructia gunoistii din curtea blocului Alba-Iulia 21.

Prin prezenta petitie, locatarii complexului "Alba Iulia Residence " , amplasat pe adresa str. Alba-Iulia 21 , construit de catre compania de constructii SRL"Astercon" ,  ne exprimam dezacordul total si condamnam constructia si amplasarea  gunoistii in imediata apropiere a scarilor de intrare in bloc precum si a terenului de joaca pentru copii.  Amplasarea acestei gunoisti contravine normelor de igiena si sanitarie , precum si normativelor in constructii indicate  expres in legislatia in vigoare a RM.

Prin aceasta petitie solicitam respectuos companiei   de constructii "Astercon" SRL , sistarea si demolarea constructiei gunoistii, precum si identificarea unui spatiu nou de amplasare a gunoistii , care ar corespunde tuturor cerintelor legale si sanitare .

Foto report:

IMG-aa6f1bcd09d6d05f3d9fd4d4020d5db6-V.jpgIMG-5f7d637bbd00bac06f9aea6f1e4808c9-V.jpgIMG-346914614c0312efdbe15d235eb2172c-V.jpg

Ostrovschi Andrei    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ostrovschi Andrei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.