Stop! Constructia gunoistii din curtea blocului Alba-Iulia 21.

Prin prezenta petitie, locatarii complexului "Alba Iulia Residence " , amplasat pe adresa str. Alba-Iulia 21 , construit de catre compania de constructii SRL"Astercon" ,  ne exprimam dezacordul total si condamnam constructia si amplasarea  gunoistii in imediata apropiere a scarilor de intrare in bloc precum si a terenului de joaca pentru copii.  Amplasarea acestei gunoisti contravine normelor de igiena si sanitarie , precum si normativelor in constructii indicate  expres in legislatia in vigoare a RM. 

Prin aceasta petitie solicitam respectuos companiei   de constructii "Astercon" SRL , sistarea si demolarea constructiei gunoistii, precum si identificarea unui spatiu nou de amplasare a gunoistii , care ar corespunde tuturor cerintelor legale si sanitare .

Foto report: 

IMG-aa6f1bcd09d6d05f3d9fd4d4020d5db6-V.jpgIMG-5f7d637bbd00bac06f9aea6f1e4808c9-V.jpgIMG-346914614c0312efdbe15d235eb2172c-V.jpg


Ostrovschi Andrei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ostrovschi Andrei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook