Statul trebuie sa fie separat de Biserica!

De 25 de ani politicienii acordă Bisericii bani, terenuri şi cladiri; de 25 de ani Biserica îi răsplateşte aducîndu-le voturi.

De 25 de ani, cu sprijinul Statului, bisericile se înmulţesc şi prosperă - chiar şi pe locurile de joacă ale copiilor sau în ariile naturale protejate; de 25 de ani şcolile şi spitalele se împuţinează.

De 25 de ani politicienii încurajează Biserica să se infiltreze în Şcoală; de 25 de ani orele de religie descurajează spiritul critic al copiilor şi produc generaţii de cetăţeni obedienţi.

Biserica trebuie să se autofinanţeze din donaţiile celor care doresc să o sprijine. Religia trebuie să se predea în biserici, nu în şcoli. Statul trebuie să fie separat de Biserică.

A venit momentul să cerem clasei politice să legifereze aceste doleanţe. Împreună putem reuşi!

Semnează pentru un Stat secular!

 

Asociaţia Secular-Umanistă din România (ASUR)

www.asur.ro


Alexandru Toma Pătraşcu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook