Spunem Nu Delfinariului din Chisinau

Militantii din lumea intreaga lupta sa inchida parcurile aquatice,  unde delfinii si nu numai sint tinuti in spatii restrinse si in captivitate. Ei duc o lupta asidua sa sensibilizeze opinia publica si sa convinga oamenii ca aceste animale minunate merita viata in mediul natural,  acolo unde ele se simt bine,  acolo unde le este locul si nici decum in bazine pentru ca sa distreze multimile curioase. 

Aceasta petitie o initiem ca sa spunem Nu la o astfel de distractie in Chisinau. Dorim sa aratam lumii întregi ca putem lua atitudine fata de aceste fiinte nevinovate care o sa fie aduse intr-un mediu cu totul si cu totul diferit decit cel natural,  propice lor. 

http://diez.md/2016/05/04/proiect-inedit-curand-la-chisinau-va-fi-deschis-un-delfinariu/

Semnez aceasta petitie pentru ca sint contra construcției Delfinariului in Chisinau. 

Semnez aceasta petitie pentru ca acest proiect nu are decit scop comercial in detrimentul delfinilor. 

Semnez aceasta petitie pentru ca sint constient ca delfinii aparțin marilor! 

Semnez pentru ca imi pasa! 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Adrianna să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...