Spuneți "DA" podului peste Râul Siret

Elevi, profesori, angajați și tu, cetățean afectat de lipsa unui pod ce traversează Râul Siret, susține aceasta petiție și semnează, ca dorința noastră, a tuturor, de a avea un pod, să fie realizată în cel mai scurt timp. Cu toții suntem afectați de prăbușirea podului ce lega localitățile Sagna și Luțca. Prăbușirea podului a afectat activitățile și a limitat accesul tuturor cetățenilor din comunele învecinate, Doljesti, Oțeleni, Bîra, Boghicea, Stănița, Sagna, Tămășeni, etc. la mobilitatea urbană.
Semnează și tu! Fii alături de noi!

Prin semnătura mea, autorizez Albert Lungu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.