Spune NU, introducerii Educației Sexuale în Școlile din România!

Părinții care se opun într-un mod sau altul introducerii educației sexuale în școli sunt considerați medievali, tradiționaliști habotnici, sau pe românește incapabili adaptabilității la noile curente și provocării ale societății moderne. Totuși paradoxal, cel puțin din punctul meu de vedere, inițiatorii acestui demers și cele mai active voci în direcția aceasta pro educație sexuala, sunt persoane care nu au copii, sau mai mult decât atât suferă în privința unei orientări sexuale foarte bine conturate, nu sunt nici bărbați și nici femei, ci mai degrabă un soi de hibrizi. Adică cum s-ar spune până în acest punct al istoriei în care ne aflăm, toate generațiile anterioare au fost pline de inculți și părinți lipsiți de o capacitate reală și sănătoasă, de a transmite propriilor odrasle ce este moral și ce depășește sfera bunului simț, cum să se ferească de pericole și până unde este permisă o relație de prietenie între un tânăr și o tânără, până la momentul închegării unei stabilități emoționale și a unei respect reciproc. Educația sexuală este o încercare perfidă a Dracului, de a infecta și mai mult decât reușesc canalele media și rețelele de socializare, mintea și sufletul copiilor noștri, bombardați din primele zile de viață cu sex, sex și iarăși sex. Vreți copii sănătoși și fericiți! Mergeți la biserică de mânuță cu ei de când sunt mici. Spovediții de la vârste fragede și discutați cu ei curiozitățile inerente care apar în dezvoltarea lor personală. Însă ați da pe mâna unui neghiob sufletul și puritatea propriului copil, este o crimă la fel de mare ca Avortul!

Lungu Ioan Alexandru    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Lungu Ioan Alexandru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.