„Sportul nu are vacanță!” - petiție pentru deschiderea terenurilor de sport ale școlilor

Către: Unitățile de învățământ din municipiul Suceava, Primăria municipiului Suceava, Consiliul Local al municipiului Suceava

Noi, semnatarii acestei petiții, având în vedere importanța practicării sportului la orice vârstă și constatând deficitul de spații pentru practicarea sportului de masă în municipiul Suceava, formulăm următoarele solicitări:

  • Punerea la dispoziția locuitorilor municipiului Suceava a terenurile de sport aflate în administrarea unităților de învățământ de pe raza municipiului în perioada vacanțelor școlare și pe parcursul anului școlar la sfârșitul săptămânii și în sărbătorile legale;
  • Stabilirea de către fiecare unitate de învățământ în parte a unui program pe zile și ore privind liberul acces al locuitorilor municipiului Suceava pe terenurile de sport;
  • Afișarea programului de acces la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ și pe porțile de acces ale terenurilor de sport.

Ne motivăm solicitările cuprinse în această petiție prin prevederile Hotărârii Guvernului nr. 283/2003 pentru aprobarea Programului național „Mișcare pentru sănătate” și a Hotărârii Consiliului Local al municipiului Suceava nr. 134/2014 privind administrarea terenurilor sportive din incinta unităţilor de învăţământ ale şcolilor primare, gimnaziale şi liceale pe perioada vacanţelor de vară şi a sfârşitului de săptămână.

Solicităm actualizarea HCL 134/2014 prin includerea revendicărilor din prezenta petiție.

GazetaSV.ro

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez GazetaSV.ro să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...