Spor de conducere pentru administratorii de patrimoniu din unitățile de învățământ.

Noi, semnatarii aceste petiții, administratorii de patrimoniu ai unităților de învățământ, dorim să  nu mai fim discriminați și să ne fie acordat sporul de conducere. Conform organigramei și fișei postului, avem în subordine personalul nedidactic,  (10 - 20 de persoane în medie),  conducem întreg departamentul administrativ, răspundem conform legii, însă, nu suntem remunerați pentru aceasta parte a muncii noastre. În scoli, exista postul de contabil șef și de secretar șef, lor le este acordat sporul de conducere, cu toate că nu au pe nimeni în subordine.  Ba chiar și dacă sunt angajați cu jumătate de normă. Pe când noi, administratori de patrimoniu care nu de puține ori facem ore suplimentare, (desigur că și acestea sunt pro bono),  nu beneficiem de sporul de conducere.


Silviu Cosmin Daia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Silviu Cosmin Daia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...