Spectatori pe stadion!

Eu, Achimescu Cătălin-Andrei, în vârstă de 13 ani, membru al Old Boys Politehnica Iași și Băieții Veseli Iași, consider că fotbalul nu are sens fără suporteri pe stadion. Astfel, consider că această petiție, destinată public Guvernului României, Ministerului Tineretului și Sportului, Ministerului Sănătății Publice, respectiv domnilor Orban Ludovic, Stroe Ionuț Marian, Tătaru Nelu, trebuie semnată într-un număr cât mai mare și înaintată instituțiilor de mai sus. Prin această petiție nu cerem stadionul plin 100%, însă cel puțin 30% ar fi necesar. Observăm aglomerație peste tot pe unde mergem: supermarket, mall, chiar și biserică, însă stadioanele sunt goale şi triste. Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care stadioanele trebuie deschise. 


Achimescu Cătălin-Andrei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Achimescu Cătălin-Andrei să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...