Spectatori pe stadion!

Eu, Achimescu Cătălin-Andrei, în vârstă de 13 ani, membru al Old Boys Politehnica Iași și Băieții Veseli Iași, consider că fotbalul nu are sens fără suporteri pe stadion. Astfel, consider că această petiție, destinată public Guvernului României, Ministerului Tineretului și Sportului, Ministerului Sănătății Publice, respectiv domnilor Orban Ludovic, Stroe Ionuț Marian, Tătaru Nelu, trebuie semnată într-un număr cât mai mare și înaintată instituțiilor de mai sus. Prin această petiție nu cerem stadionul plin 100%, însă cel puțin 30% ar fi necesar. Observăm aglomerație peste tot pe unde mergem: supermarket, mall, chiar și biserică, însă stadioanele sunt goale şi triste. Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care stadioanele trebuie deschise.

Achimescu Cătălin-Andrei    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Achimescu Cătălin-Andrei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.