sos_teatrul_evreiesc_de_stat

TESTESTES

Cea mai onestă formă de cultură a acestei țări este teatrul. Pentru că nu există un om care să-și practice meseria mai cinstit decât actorul. Indiferent dacă o face pe stradă, în club sau într-o clădire impunătoare.

Astăzi, sunt actori care-și privesc teatrul cu neputință. Sunt spectatori care fac același lucru. Pentru că un teatru important al capitalei riscă să se transforme într-o ruină. E mai puțin important dacă indolența autorităților este aceea care stă în calea luării unor măsuri, pentru a preveni degradarea totală a clădirii, sau dacă titulatura teatrului este ea însăși o piedică. Importantă este rezolvarea cât mai rapidă a problemei.

Scopul acestei petiții este acela de a-i sesiza și a-i atenționa pe cei în măsură să rezolve problema consolidării clădirii Teatrului Evreiesc de Stat, o clădire de patrimoniu care are în spate decenii bune de când a fost construită. Doar un număr mare de semnături poate să miște, într-adevăr, lucrurile.

Am rugămintea, pe această cale, de a distribui această petiție pe toate canalele de comunicare online, astfel încât demersul să-și atingă scopul într-un timp cât mai scurt.

Spectacolul trebuie să continue. Și depinde de noi, în mare măsură, să-l facem să continue!

Oana Monica Nae    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).