Solicităm prestarea serviciului de colectare a deşeurilor de către Î.M. "Autosalubritate" în com.Truşeni.

Suntem în epoca în care inițiativele societății civile au trecere și li să dă undă verde, de aceea numai cu sprijinul cetățenilor din localitate se poate de obținut mai multe, astfel vă prezint o solicitare în adresa autorităților publice municipale în vederea atragerii unui alt operator/prestator pentru serviciul de colectare și transportare a deșeurilor, anume de către Î.M. Autosalubritate pentru stimularea concurenței, în scopul promovării intereselor legitime ale clienților. Acordul verbal de acceptare al reprezentanților din cadrul întreprinderii este confirmat, doar ne solicită să trecem prin toate procedurile legale stabilite de autorități.20190518_163308.jpg20190518_163338.jpg

Grupul de iniţiativă    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Grupul de iniţiativă să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.