Solicitam scuze publice din partea Netflix Romania pentru defaimarea rasei American Staffordshire Terrier

In cadrul ultimului clip de promovare, Netflix Romania a prezentat informatii eronate, care aduc prejudicii de imagine rasei American Staffordshire Terrier si iubitorilor acestei rase. 

Crescatorul si proprietarul cainelui prezentat in clip nu si-a exprimat acordul pentru mesajul continut de materialul respectiv! 

Pentru imaginea amstaffului luptam de foarte multi ani, atat proprietarii responsabili, cat si crescatorii, iar videoclipul prezinta cainii in cadrul unor steteotipuri false. Ca formatori de opinie si companie cu impact la nivel national, solicitam Netflix Romania retragerea clipului respectiv, cat si prezentarea de scuze publice printr-un comunicat oficial. 

In cazul in care Netflix Romania nu va lua act de acesta petitie si nu se va conforma solicitarilor, vom inainta adrese oficiale catre Asociatia Chinologica Romana si catre Federatia Chinologica Internationala, si ulterior daca va fi nevoie, ne vom adresa organelor de judecata si Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=413900379080872&id=273327326471512

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Radu Temelie. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook