Susțineți solicitarea privind adevărul despre pandemie precum și acțiunile viitoare în instantele din România și cele internaționale împotriva Consiliului Suprem de Apărare a Tarii

  1. Semnăturile dumneavoastră au puterea de a sprjini solicitarea răspunsurilor de la Consiliului Suprem de Apărare a Țării - CSAT, condus de Președintele Tarii.
    Pentru acest răspuns am inițiat un proces împotriva acestora prin care cerem pe cale judecătoreasca adevărul despre pandemie precum și legătura care exista între aceasta și alte planuri care nu au trecut prin dezbateri parlamentare.
    Semnăturile dumneavoastră au cu adevărat putere. Înseamnă susținerea noastră pentru aceste demersuri precum și presiune civică.
    Semnați, confirmați semnătura și distribuiți.
    Va puteți aduce aportul la cauza comuna pentru o viata în libertate!

Solicitarea adresată Consiliului Suprem de Apărare a Tarii:

Subsemnații Luiza-Tanța Volf, Elena Cristina Zvancea și George Liviu Bănulescu, în calitate de cetățeni cu drepturi depline și capacitate completă de exercițiu cu datele de identificare anexate, inclusiv semnăturile olografe, am luat la cunoștință de ședința CSAT din data de 27 mai 2020 și vă solicităm prin prezența răspunsul la următoarele întrebări:
1. Care sunt persoanele care au emis și în baza cărei documentații Strategia Națională a Apărării din perioada 2020-2024?
2. Care este criteriul distribuției numerice și de teritoriu pentru declararea pandemiei în România?
3. Având în vedere că strategia enunțată se referă la perioada 2020-2024, vă rugăm să ne informați dacă apreciați prelungirea acestei pandemii în decursul acestei perioade.
4. Vă rugăm să ne spuneți care sunt acele politici publice care vor fi concepute și implementate având ca beneficiar final cetațeanul, dar fără să încalce prevederile Constituției României, așa cum s-a întâmplat deja în timpul Stării de urgență și în timpul Stării de alertă.
5. Vă mai rugăm să ne spuneți ce legătură există între declararea stării de urgență, stării de alertă și proiectul asumat de digitalizare a României asumat de către Președintele României fără dezbatere publică?
6. De ce nu este implicat Institutul de Medicină Legală cu toate unitățile sale pentru evaluarea corectă a cauzelor deceselor persoanelor care au fost declarate oficial decese covid?
7. Ce testări sunt prevăzute pentru perioada 2020-2024, având în vedere că testările cu RT- PCR au o marjă de eroare de 20-30% după unele date chiar 50%?
8. Această strategie conține și modalitățile de accesare a banilor de la Comisia Europeană prin Proiectul Green Deal, atâta vreme cât în acest proiect se promovează digitalizarea economiilor țărilor membre?
9. Având în vedere parteneriatul strategic cu SUA care au tăiat fondurile plătite către OMS și au anulat proiectul de lege cunoscut cu numele de Covid-19 Trace Act, ne întrebăm de ce nu avem o linie de abordare similară cu aceștia în privința acestei epidemii (în opinia noastră)?
10. În baza cărei înțelegeri/acord urmați recomandările OMS, știut fiind că acestea nu au caracter de obligativitate?
11. Dorim să știm dacă ați avut în vedere schimbarea protocoalelor de tratament pentru Covid 19 pe baza cazuisticii de la primul caz până în prezent. Dacă da, care sunt protocoalele noi și în ce fel se face anamneza pacienților astfel încât să se aplice protocolul corect ca pacientul să se vindece?
12. În baza cărui criteriu legal asimptomaticii Covid sunt internați, fapt care se întâmplă numai în România?
13. Vă rugăm să ne remiteți Strategia Națională a Apărării din perioada 2020-2024 și să ne aduceți la cunoștință dacă această strategie are articole secrete, nedistribuite publicului.
14. S-a discutat în ședința CSAT despre masivele fraude electronice enuntate de către dl. Raul Coltor în media on-line și dacă da, ce măsuri s-au prevăzut pentru viitorul apropiat pentru rezolvarea acestor situații având în vedere amploarea programului de digitalizare a României, ce presupune acces maxim la date personale, inclusiv biologice?

Această sesizare este o solicitare de informații, conform LEGII nr.544 din 12 octombrie 2001. Considerăm că se poate da un răspuns legal în cele 10 zile prevăzute de lege. În caz contrar ne rezervăm drepturile legale ce decurg din Constituția României și tratatele internaționale privind drepturile omului în care Statul Român este semnatar.

Cu stima,

Luiza-Tanța Volf,
Elena Cristina Zvancea și
George Liviu Bănulescu

01.06.2020


Luiza Volf, George Banulescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Luiza Volf, George Banulescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...