Semneaza pentru Programul MBA Româno-Canadian!

Petiția este deschisă din partea studenților și absolvenților Programului MBA Româno-Canadian din cadrul Școlii Post-Universitare de Management - Academia de Studii Economice din București.

Motivul pentru care deschidem această petiție constă în faptul că în momentul de față Programul MBA pe care noi, studenții, îl urmăm, iar foștii noștri colegi, absolvenți l-au urmat timp de 2 ani universitari, se află în pericol de a-și pierde independența administrativă, financiară și academică. De aceea, toți studenții Programului MBA Româno-Canadian alături de Asociația ARCA înaintează această petiție către toți studenții și absolvenții acestui program MBA începând cu anul înființării acestei instituții (1994).

Considerăm că Programul MBA Româno-Canadian merită să de dezvolte în continuare, pentru că de aproape 20 ani de existență a ajutat tinerii la început de carieră să se dezvolte pe plan profesional și personal, pentru că în prezent este recunoscut pentru cei peste 900 de absolvenți și pentru că Programul MBA Româno-Canadian este declarat oficial cel mai bun program MBA din România.

De aceea, în calitate de studenți la acest program MBA, ne dorim ca împreună cu voi toți (studenți, absolvenți și alte persoane care au interacționat cu Programul MBA Româno-Canadian) să ajutăm la eliminarea pericolului în care se află MBA-ul Româno-Canadian și să susținem dezvoltarea acestei instituții prin semnarea petiției de față.

Nu ne dorim desfințarea acestui program MBA. Spune "NU" desfințării Programului MBA Româno-Canadian alături de noi!

Semnează și tu petiția !

Cu stimă,

Asociația ARCA și Studenții Programului MBA Româno Canadian 2011 - 2013.

 


Asociația ARCA și Studenții Programului MBA Româno Canadian    Contactați autorul petiției