Semneaza și tu pentru susținerea profesoarei Cristiana Drăgan și menținerea ei în funcția de director

Un profesor extraordinar interacționează cu elevii săi, îi sprijină, le oferă afecțiune, se dedică muncii și profesiei lui. Un profesor asumat înțelege reacțiile unui elev, comportamentul lui. Un profesor adevărat este cel care se dăruiește și care își iubește materia pe care o predă elevilor săi. Un profesor bun îi ajuta pe elevi cum să ia decizii responsabile de viață. Iar un astfel de profesor este și un bun manager. Cristiana Drăgan este printre puținele cadre didactice plină de calități, este un manager modern, cu gândire rațională și cu inițiative.

Haideți să o susținem și să nu o lăsăm linșată nedrept de animalele de pradă politice, de alți atacatori deranjați de capabila profesoară Cristina Drăgan.

Prin semnătura mea, autorizez Laura Felicia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.