SEMNAȚI pentru eliminarea bugetului ZERO pentru persoane cu dizabilitați și reangajarea celor 8 asistenți personali concediați abuziv!!!

 Semnați pentru ca Asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități din comuna Nicorești, județul Galați să fie reangajați de UAT-ul care i-au dat afară din serviciu în mod abuziv!

Asistenții personali TREBUIE să-și primească banii de la administrațiile locale, care i-au angajat! Astfel, și persoanele cu dizabilități, care în această speță sunt victime colaterale, vor putea reveni la viețile pe care le-au avut până la izbucnirea acestui scandal! Acum, în prag de iarnă când Crăciunul este la un pas de noi, ei au fost lăsați fără bani pentru lemne, alimente, medicamente și articolele de igienă personală indispensabile!

Că unele Primării tratează fără pic de respect  Asistenții Personali ai persoanelor cu dizabilități nu mai este niciun secret de multă vreme! Că, din acestă cauză persoanelor cu dizabilități li se fură dreptul la o viață mai bună, la ajutorul garantat prin legea statului român (Reglementarea privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap este dată de Legea nr. 448/2006, republicată în Monitorul oficial nr. 1/2008. În acest an, legea a suferit modificări şi completări prin OUG nr. 51/2017 publicată în Monitorul Oficial nr. 508 din 30 iunie 2017 şi OUG nr. 60/2017, publicată în Monitorul Oficial nr. 648/2017 și potrivit prevederilor Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. În această formă, prevederea este în vigoare de la 30 iunie anul acesta), la asistență permanentă și neîngrădită cred că suntem cu toții conștienți de această!  Însă abuzurile acestea trebuie să înceteze! 

Semnați petiția noastră! Distribuiți-o pentru a ajunge la cât mai multe persoane!   

Este vremea să ne mobilizăm! Să nu mai asistăm pasiv la injustițiile ce par să nu se mai termine! Să punem umărul la binele colectiv! 

SEMNAȚI! DISTRIBUIȚI!

Iată cum sunt tratați cei 8 de Asistenți personali ai persoanelor cu dizabilități în comuna Nicorești, județul Galați: https://www.facebook.com/ionel.melinte.3/videos/2819405501425388/

Apariții în presă, Viața Liberă:

https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/137001-persoanele-cu-handicap-grav-lasate-fara-insotitori-situatie-critica-intr-o-comuna-din-nordul-judetului-galati?fbclid=IwAR1MQvDnbvWPNyKIVP_u98YLySCOdtUtVZx4IKEhjT8lHUGbHQgj-PbM1Us

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Melinte Ionel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook